Print side

 
 
Om anneskoekken.dk:
Madbloggen Frøken Annes Køkken startede jeg for at have et sted at samle opskrifter på de ting jeg lavede i køkkenet, og som jeg blev bedt om opskrifter på af kolleger. Bloggen er en nedskrivning af hvad jeg gør når jeg laver mad, det er ikke altid det ender med rigtige opskrifter, men mere inspiration til hvad man kan gøre. Jeg er en glad mad-amatør og har ingen uddannelse indenfor mad, ud over den sparsomme og lidt kedelige hjemmekundkabsundervisning i den danske folkeskole i 80'erne og 90'erne. På de knapt 4 år jeg har blogget om mad, har jeg gjort mig rigtig mange nye bekendtskaber, og det selskab har ført mange og store kulinariske oplevelser med sig som jeg ikke ville være foruden. Anne Vedsted
 
Om Tine
Jeg har ikke en blog - dog er jeg flittig skribent på min chokoladeblok, min kage/bageblok og min madblok. Jeg burde måske nedfælde alle mine skriblerier i en blog, men jeg vil hellere bruge min sparsomme tid i køkkenet med fx chokoladeeksperimenter, festkager og mad mad mad.
Tine Kjærbølling

 
Om Signesmad.dk
Da jeg startede bloggen signesmad.dk hed den familiemad - fordi en hverdag med mindre børn og hjemmelavet mad var det der fyldte meget.
Nu er pigerne blevet store og spiser det meste, så jeg kan folde mig ud kulinarisk uden at se på rynkede næser.
Jeg elsker at bage og er vild med simremad, og økologi fylder meget sammen med gode, friske råvarer.
Bloggen er mit fritidsprojekt og her jeg får lov til at være kreativ, og i de forløbne 7 år har den også givet mig mange fede oplevelser - hvoraf deltagelse i MADs madpakkeværksted er én af dem :-). Signe Ulletved vinther
 
Om klidmoster.dk
Madbloggen Klidmoster.dk har efterhånden 7 år på bagen. Den startede som et sted hvor min søster på Sjælland kunne følge med i mit køkken og se mine opskrifter. Det er siden grebet om sig og er nu en platform med over 1600 opskrifter - med afstikkere på Facebook, Instagram og Twitter. Har en baggrund som faguddannet gastronom, men arbejder ikke i branchen længere. Jeg brænder for økologi, gode råvarer og køkkenteknik. Er dedikeret fortaler for dyrevelfærd og aktiv i kampen mod madspild.
Jeg elsker at løse specialopgaver og stiller gerne min ekspertise til rådighed. Kan lave skræddersyede opskrifter til de fleste allergikere og kræsenpinde. Er fuldkommen vild med SMØR og det kan også ses på figuren. Mit motto er: ”Hellere kornfed, end kernesund”. Malou Rotvel Pagh