Print side

 


30-10-2019 Økotopen har gjort det, mange drømmer om!

- Læs JPs artikel om, hvordan Jes valgte et godt betalt arbejde fra for at få mere tid til familien
 "Drømmen om et mere simpelt liv med familien blev startskuddet til en karriere som mikrolandmand for Jes Hjort-Malmberg. I dag lever han udelukkende af, hvad han kan producere i sin have". 

Sådan starter en udmærket artikel i Jyllandsposten d. 27. oktober 2019, hvor også Smagen af Danmark får lov til at udtale sig og det inspirationskatalog, som MAD udgav i december 2018, får også spalteplads: 

"Hos organisationen Smagen af Danmark opleverr de også, at interssen for at dyrke i mindre skala og som privatpersoner er vokset de seneste par år. Paraplyorganisation for danske fødevarenetværk arbejder på at skærpe interssen for små og mellemstore fødevareproducenters produkter i dagligvarehandlen, og ifølge Malene Aaris fra Smagen af Danmark hænger opblomstringen også sammen med drømmen om en simplere livsstil...."

Det er blot et enkelt af flere citater i artiklen: hent den, læn dig tilbage og nyd en god historie, klik på artiklen her:


Og vil du have mere viden og inspiration, så hent MADs inspirationskatalog - støttet af Promilleafgiftsfonden - til mikroproducenter her: