Print side

 



28-08-2018 Kirsebær i foderet kan smages i kødet

Mød Morten Ulbæk og hans 2000 kirsebærgrise
Dette er det første opslag i et inspirationskatalog, som Foreningen MAD laver i 2018 for at illustrere, hvad der er af fortagsomhed i det danske landbrug, hvilke nye produkter, vi som forbrugere kan se frem til at få tilgængelige. Kataloget målrettes primærproducenter i det danske landbrug og er et resultat af et tre-årigt arbejde med at møde primærproducenter, lytte til deres daglige udfordringer og rådgive samt åbne netværk, som kan være med til at imødegå de udfordringer. Om det handler om produktudvikling eller -tilretning, forretningsudvikling, viden om produktion og afsætning eller det blot handler om at komme ud til flere forbrugere med produkter, som ikke får plads på supermarkedshylderne. Initiativet er støttet af Promilleafgiftsfonden i 2016, 2017 og 2018.

Klik her og lad dig inspirere af Morten og hans Kirsebærgrise 


Foto: Anne Hjernøe